Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. De passie van het begin terugvinden

  De passie van het begin terugvinden

  Heel veel mensen worstelen met deze vraag. En overal worden andere oplossingen gevonden. Eén oplossing is dat je nieuwe dingen aangaat. Nieuw is spannend en spanning is goed voor de passie. Je kunt elkaar bevragen op de meest spannende fantasie en die gaan uitproberen bijvoorbeeld. In veel westerse landen zijn er mensen die vinden dat ze een intieme band met elkaar kunnen hebben, maar elkaar ook de ruimte moeten geven om seksueel plezier met anderen te ervaren. Andere mensen zijn nieuw en spannend namelijk. Er zijn mensen die openlijk en in overleg met hun partner af en toe alleen (open relatie) of samen (swingers) naar aantrekkelijke anderen, een parenclub of privéfeest gaan om daar met andere mensen erotiek en seks te hebben. Of die een vriendschap met casual seks combineren (friends with benefits). Er zijn ook mensen die een emotionele én seksuele band aangaan met meerdere personen tegelijk (polyamorie). Interessant is de vraag welke effecten de verschillende relatievormen hebben op de (seksuele) tevredenheid van partners. Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Diverse onderzoeken leveren verschillende uitkomsten op. Sommige deskundigen vinden na onderzoek dat monogame partners meer emotionele en fysieke bevrediging ervaren. Uit andere vergelijkingen komen open relaties of polyamorie weer als meest positieve relatievorm. Kortom, hierover is meer onderzoek nodig.

 1. Wat is jouw seksuele Persoonlijkheid?

  Na aanmelden kun je inloggen en ontdekken wat jouw seksuele persoonlijkheid is. Bovendien kun je het E-Book met 25% korting bestellen en alle blogs gratis lezen. Je kunt een maand al deze informatie inzien en zit nergens aan vast. Inzicht in deze unieke, verdiepende informatie die je seksleven zal verbeteren voor slechts 24,95.

   

  Lees alles over seksuele persoonlijkheid

  Bestel online ons e-book

  Bestel online ons e-book

 • *

  Een fantastisch liefdesleven, hoe dan?

  Begin vandaag met je overtuiging loslaten dat je seksleven vanzelf fantastisch wordt. Het vraagt kennis over jouw persoonlijkheid, biologische drive, seksmotivatie, erotisch profiel en hechtingsstijl. Ook bewustwording van de fasen van seksualiteit in een mensenleven. En van het liefdeswiel, een overzicht van alle uitingsvormen van seksualiteit. Neem van mij aan dat jij 90% van wat er over seksualiteit te weten valt mist! Met de juiste kennis kun je gaan oefenen en ervaren en steeds dichter bij je doel van een fantastisch liefdesleven komen. Kijk vooral rond op deze website, want deze zal jou al deze kennis te bieden. Enjoy!
  *

  Libido, seksdrive, seksmotivatie

  Seksmotivatie, wat is dat eigenlijk en wat kun je met deze kennis? Lees verder over hoe jouw breinsystemen samenwerken in jouw verlangen naar seks. Het gaat over verwachting, over "willen" en over "beloning". Het is belangrijk om te weten hoe deze systemen geactiveerd of geremd raken. Als je deze systemen kent en begrijpt, kun je veel zelf doen om het verlangen naar seks bij jezelf te beïnvloeden. Fantastische seks heb je zelf in de hand!
  *

  Erotisch profiel

  Jouw erotisch profiel wordt bepaald door hoe jij je zintuigen gebruikt. Eén van je zintuigen is het voelen. Als je je voeltype kent, dan weet je welke aanrakingen voor jou het fijnste zijn. Er zijn vijf voeltypen: de energetische, de sensuele, de shapeshifter, de seksuele en het kinky type. Deze types zijn aangeboren, maar je ontwikkelt ze ook door wat je in je jeugd meemaakt (veiligheid of juist trauma) en je leert ze ook door de cultuur waarin je leeft. Het e-book dat op deze website te bestellen is, vertelt je meer over wat een erotisch profiel is, waar jouw seksuele persoonlijkheid uit bestaat.
  *

  Piekorgasme en lichaamsorgasme?

  De meeste mensen weten wat een orgasme is. Seksdeskundigen hebben een definitie: het plotseling en onvrijwillig ontladen van spanning die door seksueel gerelateerde stimuli is ontstaan. Orgasmes variëren per persoon en per keer in intensiteit. Maar wat heel veel mensen en deskundigen niet weten is dat er twee uitersten van orgasmebeleving bestaan: het piekorgasme en het lichaamsorgasme. Deze kennis kan jouw liefdesleven heel erg verrijken!
 • *

  Goede seks volgens voorschrift

  Kun je me een voorschrift geven voor goede seks? Dat zou ik erg waarderen! Wat adviseren diverse experts op het gebied van seksualiteit?
  *

  Sexy brein

  Is het echt waar dat onze hersenen het belangrijkste seksuele orgaan zijn? Ik kan me daar niks bij voorstellen.
  *

  Sekspraat: geil, kinky of een afknapper?

  Na een erotische massage zegt mijn vriendin steeds dingen als: “ik ben zo geil”, “ik heb jeuk aan mijn kut”, “ik wil je pijpen”. Ik knap daar helemaal op af. Is het kinky bedoeld ofzo? Maar ik zeg er niets van, want dat zal haar kwetsen. Wat nu?
  *

  Stress en seks

  Mijn vriend komt vaak gestresst thuis van zijn werk. Hij wil dan altijd seks. Ik wil liever dat hij praat over zijn problemen. Hoe overtuig ik hem?
 • *

  Soloseks in een relatie

  Ik heb gemerkt dat mijn vriendin aan zelfbevrediging doet. Is dat een teken dat ze niet genoeg heeft aan mij?
  *

  Praten over seks

  Ons liefdesleven is goed. Alleen zouden wij willen dat we er gemakkelijker over kunnen praten. Waarom is dat zo lastig?
  *

  De passie van het begin terugvinden

  We zijn nu drie jaar samen en de passie die we in het begin voor elkaar en voor seks hadden is weg. Hoe krijgen we die terug?
  *

  Wanneer ben je preuts?

  Mijn vrienden praten nogal openlijk over hun seksleven. Ik wil die details helemaal niet weten. Ben ik dan preuts?
 • *

  Seksuele interesse buiten je relatie

  Ik heb vijf jaar een relatie, we zijn heel gelukkig met elkaar en onze seks is goed. Toch vind ik de seksuele interesse van andere mannen leuk en spannend. Is er iets mis met mij?