Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • *

  Ontdek en ervaar

  Ontdek jouw seksuele persoonlijkheid en verbeter je seksleven. Er zijn 8 persoonlijkheden. Hoe denkt en voelt jouw persoonlijkheid zich op het gebied van seksualiteit? Lees de ervaringsverhalen van de persoonlijkheden. Duik in alle blogs die specifiek ingaan op een veel voorkomend onderwerp. Bestel het E-Book met 25% korting. Meld je aan en krijg een maand toegang tot al deze waardevolle informatie en zit nergens aan vast. Inzicht in deze unieke, verdiepende informatie voor slechts 24,95.
  *

  Personal Coaching

  Met persoonlijke coaching krijg je zicht op alle aspecten van jouw seksuele persoonlijkheid; een volledig beeld van wie je bent op seksueel gebied en welk soort partner en relatie bij je past. Je vragen, problemen en verlangens worden in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek besproken. Je krijgt zicht op al je (onbewuste) gedachten, gevoelens en gedrag inzake seksualiteit. De coaching is er voor jou individueel, of samen met je partner. Ik ondersteun jullie in het samen kunnen oplossen van jullie verschillen.
  *

  Deskundig advies

  Loop je ergens tegenaan in jouw seksuele leven, worstel je al langer met een probleem? Dr. Carla Rutgers heeft voor iedereen deskundig advies. Je mag elke vraag stellen. Niets is vreemd of abnormaal, ik heb nergens een oordeel over. Het belangrijkste is dat jij een advies krijgt dat jou verder helpt. Als vragensteller blijf je anoniem, ik vraag geen gegevens, behalve je e-mail adres. Bovendien krijgt iedere week één vragensteller een gratis advies. Aarzel niet, zoveel mensen zijn geholpen doordat ze hun vraag durfden stellen!
  *

  E-Book

  Lees in dit E-Book alles wat er te weten is over jouw seksuele persoonlijkheid. Wordt jouw seksueel gedrag bepaald door je genen en hormonen (biologisch) of door wat je is geleerd? Krijg inzicht in de 8 persoonlijkheden en leer over: monogamie, voorplantingsstijl, seksdrive, hechting, zintuiglijke voorkeuren, erotische stijl, emotionele volwassenheid, psychische afweermechanismen en invloeden zoals opvoeding en ervaring. Diepgaande kennis en inzicht voor slechts 19,95.